Subscribe

Subscribe Now

And Join Our Mailing List

George and Marty Spann Student Commons Thomas College

Waterville, Maine

Photography

Jay Connor

https://dsaj.org/buyingmg/can-i-take-viagra-at-13/200/ link between creative writing and mental illness https://heystamford.com/writing/buy-a-resume/8/ follow mexican americans essay reading harry potter again critical essays cvs doctors viagra? pregancy depo provera https://sdchirogroup.com/savings/cn-mua-viagra/33/ stanford college essays go site https://plastic-pollution.org/trialrx/pulpa-dentist-wirkung-viagra/31/ generic viagra paypal canada bike sharing programs essay https://smartfin.org/science/cialis-fc/12/ https://zacharyelementary.org/presentation/essay-causes-of-the-great-depression/30/ accounting term paper topics https://vabf.org/reading/write-resumes/250/ trusted pills sample thesis statements for cause and effect essay accutane topical effets positif viagra climate change case study actosol go to site uk online viagra sales https://norfolkspca.com/medservice/40mg-cialis-safe-dose/14/ price of ciporo without insurance write good essays follow link levitra duracao do efeito click here Program

Design and development of new 22,000-sf Academic Student Center including the dining room/servery, meeting/function hall, student life commons, retail café, campus bookstore and exterior and infrastructure improvements.

Dining Hall

The goal for Thomas was to turn the outdated dining facility into an exciting market-style dining experience.  Using a series of flexible cooking stations, this on-demand approach to food preparation brings cooking out of the “back of house”.  Now a visual experience emphasizing choice with seating clusters of variety in scale and privacy, a new refreshing alternative to traditional dining hall aesthetic comes alive – a dynamic, relaxed dining experience.  The new meeting/room function hall provides a new dedicated gathering space, as well as overflow seating for the dining room.    Accommodating mid-sized functions, the space also eliminates the cross programming of student spaces in the campus center.

Envelope

The exterior skin improvements of the student center were reinvented by capitalizing on the building’s existing infrastructure and value.  Through upgraded building systems, roofs and fasciae, we transformed its planning shortcomings, structural deficiencies, and mechanical failures into inspiring design strengths.

 

 

Learn More